rescue squad.

four group members designed a new facility for the volunteer members of a local rescue squad dispatch center.  the necessity was for an adaptable design, as the facility could transform into a community learning and event center, as well as a design that did not hamper the actions of the rescue squad members.

 

second year. spring 2014. group project./Users/stewartlittlee/Desktop/final scheme CRS.dwgfinish plan, flooring/Users/stewartlittlee/Desktop/final scheme CRS.dwgposter 1poster 2

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s